Thursday, 24 April 2014

Emergency couple :D

Assalamualaikum

korang tahu tak , aku sebenarnya dah terjebak dengan drama korea yang baru ni.
Emergency Couple
haih
benda ni yang paling aku tak suka sebenarnya
haha
aku ni jenis yang tak boleh tengok cerita tak habis.
dan benda ni berlaku masa minggu final exam hari tu.
ya Allah, susah gile kot nak lari dari tengok cerita tu. hahaha
nota tah ke mana dah. Dah tu, heroinnye pulak orang yang aku minat,
Song Ji Hyo. haha
semua kerja tak menjadi hari tu, sumpah aku tak fokus mana pun masa study Ep301 haritu. haha
tengok jela macam mana result subjek tu nanti, hehehe
sehari je lagi nak jawab paper tu, baru nak study, tinggal cerita tuh. 
dan harini aku habiskan 21 episod tuh. hahaha
pada sape sape yang belum tengok tuh, moh ler layan cite ni. haha
nak tengok, klik je kat gambau bawah ni yer.
takat nak nonton je, nak download hakak tak tauu . hihi

9 comments:

  1. comel je gambar. haha nak tengok ah

    ReplyDelete
  2. Ji Hyooooooooooooooooo hahahaha tetiba kann. nice to meet you Husna. Tnhk You follow :)

    p/s : Husna maybe blh buang verify word ke hapa kt bhgian komen ni, yg teka huruf tu. sbb effect dekat org nak komen nanti. hee suggest je :D

    ReplyDelete
  3. baru tahu cerita emergency couple ni. haih ji hyo pulak tu. hahaha. comel lah dia dengan gary.i rare watching rm but ada lah once twice. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la tengok cite nih, best. hehe :)

      Delete
  4. Nice blog, hope sudi2kan la follow blog kamil :)

    ReplyDelete
  5. mcm best je..
    anyways done follow blog nie

    ReplyDelete
  6. dah habis kak una tgk? hehe.. expresss.. ecah baru terhegeh2 nak layan.

    ReplyDelete