Bebas .

9:17:00 pm

Assalamualaikum^-^
Dewan Dagang PSMZA

tempat jawab exam hari tu :)
hee~ aku dah merdeka dari sem 3 ! hoyyeh hoyyeh
haha
lepas berminggu mengadap nota, akhirnya merdeka jugak..
tengok la pulak result nanti macam mana. 
enjoy dulu, nanti result keluar, menangis pulak :'(
btw, aku hepy giler mase jawab eng.math hari tu, 
hahaha.. rasa macam tak ada masalah langsung. berlagak hokay -_-
hahaha
bia lah aku nak berlagak pun, sebab math je pun aku boleh jawab tanpa masalah, 
subjek lain, hampehh !
hahahaha

sem depan dah praktikal, 23 jun nanti dah lapor diri, jadi cuti dua bulan ni,
kena lah manfaatkan betul betul. bukan senang nak dapat cuti lelama ni.
owh, sem 6 ade final project, senior cakap time praktikal ni dah kena fikir nak buat projek apa untuk final nanti..

aku ingat, aku nak tambah sistem dalam kereta, benda tu kita cakap je nak pergi mana, kereta pun gerak sendiri tanpa kita pandu pun, hahahaha
kita boleh pilih, nak pandu sendiri ke, nak auto..
boleh tidur... ade sensor untuk traffic light, kalau merah automatik berhenti sendiri. 
kita tidur je dalam kereta tu, tau tau dah sampai ke destinasi. hahhahah
boleh tak ?

oke lah, nak blogwalking pulak. babai

muka hepy last paypper
Ja ngn Zizan (cameraMan kelas aku) haha


Till then 

You Might Also Like

3 budak awesome !

  1. bebaskan bebaskan *nanyi hehehe, ok boleh ngadap blog lame2 pas ni hehe

    ReplyDelete
  2. muka heppy je memasing erkk.... comel2 je korang

    ReplyDelete