Running Man

2:45:00 am

Perasaan apabila layan running man sorang sorang depan laptop tak sama langsung dengan perasaan bila tonton dekat tv ramai ramai dengan adik beradik. Boleh gelak ramai ramai selain mengeratkan hubungan silaturrahim, ecececeh ^^ Oh, husna yang comel ini telah berjaya mempengaruhi adik adik serta yang paling penting berjaya mempengaruhi emaknya meminati running man. HAHAHA .. walaupun mak tak tonjolkan perasaannya yang juga suka layan running man, tapi saya boleh hidu perasaan itu. ekeke. setiap hari jumaat dengan sabtu saya mesti duduk depan tv tengah tengah malam tukar channel 393 sambil ditemani pengikut setia iaitu adik adik yang dulu suka sangat kutuk running man. Urgh. tu lah orang cakap, jangan benci, kan dah sayang-- hahaha. mak yang masa tu dah dalam bilik get ready untuk tidur pun sanggup keluar nak join sekali. nampak tak? teehee.

Walaupun dah download episod running man dalam laptop, tapi masih lagi nak tunggu hari jumaat dan sabtu. Sanggup tidur lewat sebab nak tengok sama sama dengan adik adik walaupun dah tengok banyak kali episod tu dekat laptop. hihi^^ terima kasih running man kerana telah berjaya merapatkan hubungan kekeluargaan kami. HAHAHA

Ada tak yang tak tahu lagi kat mana nak tonton running man? ada tak? ada?? okay, klik bawah ni .


haa, cepat cepat pergi tengok. Boleh tengok dari episod 1 sampailah yang terkini. eh, rajin tak? tolong ahkak boleh..... tolong klik ni . terima kasih banyak-banyak :):)

You Might Also Like

11 budak awesome !

  1. fifie suka RM so much...
    fifie follow #145
    keep in touch

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, thanks fifie. RM x prnh mngecewakan. Haha :D

      Delete
  2. hai sy pun peminat tegarrrr RM heheee :)

    ReplyDelete
  3. Running Man memang kelakar!

    ReplyDelete
  4. Tak pernah layan RM. Tapi kakak ipar ana tu ke main lg layan RM tiap episode. Laju je dapat episod baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la tengok sekali, boleh hilang stress tau. haha :D

      Delete
  5. Husna ni mcm adik akak laa...suka sgt RM...sengeh2 depn tv...
    Akak jarg tgk tv...pas tu mula la nk melawan dgn adik xphm ape..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb kelakar la dia sengeh2. haha. try la tgk nanti lame2 boleh paham. haha :D

      Delete
  6. lama dah tak follow RM..haihhh...penat jadi student sambil bekerja ni -___-''

    ReplyDelete