31 Disember 2013

9:44:00 pm

Assalamualaikum***
Beberapa jam lagi dah nak masuk 2014 . Dulu dulu bila nak masuk tahun baru je mesti tak tenteram jiwa . sedih . takut . tak boleh terima kenyataan yang diri ni dah tua ! ahhaha .. agak kelakar bila ingat balik . kenapalah nak takut sangat umur meningkat , kan ? But , kali ni tak lagi . aku dah boleh terima . tak excited pun bila nak masuk tahun baru kali ni , makin takut ada lah . nak berubah . nak jadi baik , wanita solehah . ahhaha . macam kelakar . tapi serius nak try ! semakin meningkat umur , semakin dekat kita dengan kematian :( tadi tiba tiba je hati ni rasa rindu nak baca al-Quran . lama sangat dah tinggal . selagi ada peluang , kena lah guna baik baik , takut tak sempat dah tak boleh nak menyesal .

Quran ni dia yang bagi haritu . hadiah . 


You Might Also Like

4 budak awesome !

  1. Betul. Sama2 lah qilah pon selalu tinggal ;(

    ReplyDelete
  2. umur sentiasa meningkat cik Nuna.. amalan, hurmm seharusnya dipertingkatkan jugak.. kita sama.. ):

    ReplyDelete