Sunday, 5 April 2015

Final exam lagi 2 hari

Assalamualaikum

Sekarang saya tengah dalam mood final exam. Lagi dua hari saja tinggal. Fuh. Macam mimpi sebab masa berjalan pantas. Tak sempat nak bernafas pun, tercungap-cungap kejar masa supaya tidak ketinggalan jauh di belakang. Laju tak menahan. ekeke. Masa ni jugalah masalah banyak nak berkumpul dekat saya, nasib baik saya ni tabah, ciss. Setiap semester, bila nak final saja masalah sama mesti datang nak bermanja. Kuanghajo betul. Cakap je mood final bagai, tapi banyak main juga, belajarnya kelaut T_T Macam manalah nak dekan semester ni, macam tak nampak peluang nak dekan je. tsk. Subjek pertama nak jawab nanti Computer Networking Fundamental, mati aku. Paling tak faham sebab tak ada nota lengkap dan tersusun. Notanya perlu cari dekat internet sahaja, sadiss T_T

Sekarang ni tengah sibuk-sibuk nak tidur. Bukan tidak mahu belajar, tapi nak amalkan sikap tidur awal, nanti pukul 3 bangun lagi sambung belajar. hee. Bangun ke? mungkinlah. Sebab esok nak kena pergi perpustakaan dekat politeknik lagi, dah janji dengan classmate nak ajar dia matematik. Saya bukanlah pandai, tapi bolehlah ajar sikit-sikit rujuk nota. kahkah. Apa lagi eh? tak ada dah kot. Itu jelah. Bai


saya tak ada tulang pipi yang tinggi tu, sebab tulang tu tak meninggi tapi ke bawah sebab itu pipi ku nampak berat. kahkah


5 comments: