Si busuk hati.

10:41:00 pm

Seronok sangat ke berniaga menggunakan cara kotor cenggitu. Tak boleh tengok orang untung, buat taktik jijik. Busuk hati. Tak percaya rezeki sendiri. Urgh. Semua nak copy paste orang lain, tak pernah cuba keluarkan idea sendiri, sebab malas perah otak fikir cara nak menjayakan perniagaan atau mungkin terlalu 'bodoh' sebab tu copy lebih mudah :/ 

You Might Also Like

7 budak awesome !

  1. Huhu...akk pernah kena husna..sabar2..

    ReplyDelete
  2. aduhai kesiannya kalo kne mcm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kesian. ahaha. sakit je hati ni. :/

      Delete
  3. sabar ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  4. Macam tu pun ada eh.. byk2 bersabo je la..

    ReplyDelete