teruja

8:05:00 pm

Teruja terlebih sangat bila engineer dekat tempat praktikal tu suruh semua budak praktikal pergi melawat tapak projek. Tehee. Budak baru, teruja mesti lebih lagi-lagi bila diarah lawat tapak projek pembinaan paya bunga square *lot kedai dan hotel * yang hampir siap, lepastu lagi teruja bila boleh masuk dalam bangunan tu feeling macam rasmi semua dalam bangunan tu termasuk lif yang dikelilingi papan nipis. tsk tsk *kagum. walhal bukan orang pertama pun. Setiap sudut wajib ambil gambar sebab nak tunjuk bukti dah masuk sebelum bangunan beroperasi, nanti boleh edit buat 'before' 'after' beroperasi. Ahak. Ke'jakun'an saaangat.


Sampai je dekat tapak projek, diberi pula kerja yang mungkin agak berat sebab kerja ni letih dan buat sakit kepala secara tiba-tiba. Terus teruja tahap maksima sebab diberi kepercayaan buat kerja macam ni. tsk *terharu* Lepas tu suara hati berbisik "esok nak datang sini lagi" . tehee. Sebab banyak kerja boleh buat, dan banyak benda boleh tulis dalam report nanti, siap dengan gambar cantik-cantik. Kalau dekat office bukan ada kerja sangat pun. Tapi, semua yang dihajati tak tertunai sebab tiba-tiba ada banyak kerja dekat office. Ya ya, kita hanya merancang.



ps : saya sangat tak suka akan orang berlagak nak tunjuk yang dia ni pandai semua benda dan fikir orang di sekeliling tak sepandai dia.







You Might Also Like

9 budak awesome !

  1. spekah gerangan yg blagak plak tu? abaikn je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamba Allah :)) memang tgh try tak layan prangai cenggitu ...

      Delete
  2. Biasalah time praktikal, mesti nak ada bahan untuk tulis dalam report nnti.. ingat lagi time praktikal dan mula keja dulu.. best sangat..

    ReplyDelete
  3. Amboii..muka teruja ngat tuh. Btw blog husna makin cantik! I like!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh hoii, jangan di puji, kembang nanti. haha

      Delete
  4. as salam tuan tanah..
    tahniah anda ada blog yg banyak info..

    jemput blogworking

    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  5. kalau praktikal mmg hantar kat site, kalau letak kat office..mati kutu la...keke

    ReplyDelete