Cotton Batik Design Cantik

11:05:00 pm


Assalamualaikum. Sebelum ni saya ada buat satu entri tentang cotton batik untuk tempahan. Cantik-cantik kan design kain cotton dalam entri tu? kan? cepat mengaku! haa.. sekarang nak memberitahu bahawa kawan saya baru sahaja whatsapp dekat saya gambar design untuk cotton yang baru! cantik sangat! sungguh, tak tipu. Mari tengok ..





okay, ini adalah antara gambar yang saya dapat dari dia. Cantik kan?. Ada banyak lagi design cantik, boleh whatsapp untuk menjamu mata. hiks. Kain cotton dijual sepasang, 4 meter. Okay, mari bincang tentang harga pula.

Cotton poplin : RM 130 
Cotton span : RM 150 
** tidak termasuk pos

* kain ini adalah pre order, maksudnya kalau berkenan di hati, boleh buat tempahan dan tempahan akan siap dalam masa 2 hingga 4 minggu. Deposit haruslah dibuat selepas membuat tempahan, sebanyak RM60.

Untuk maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan atau ingin membuat rundingan harga boleh whatsapp di talian : +60149074681

XOXO

You Might Also Like

5 budak awesome !

  1. Suka yg gambar first tuh. Tapi sayang, ana bukan jenis pakai baju kurung. Selalu pakai dress labuh atau jubah je.

    ReplyDelete
  2. hi boleh beli ni... nampak cantik

    ReplyDelete