cool

12:44:00 pm

Cool?  aku tak pernah pun jadi seorang wanita yang "cool" malah lebih kepada gelabah tak tentu hala. Jadi mulai hari ini aku nak ubah diri aku dari seorang yang gelabah kepada yang sangat-sangat cool. Okay. Dulu masa aku clash zaman cinta monyet serupa beruk tu, aku gelabah gile. Setiap malam aku call dia walau aku tahu dia dah berpunya dengan harapan dia clash dengan awek dia. tehee. Bukan hensem pun, ahaha. Kadang aku buat kerja bodoh aku kirim surat dekat adik dia yang satu sekolah dengan aku sebab dia tukar nombor telefon. psyco.Ya aku tahu nampak bodoh, sangat bodoh. Malu bila teringat balik atau kadang bff tolong ingatkan kisah tu, kuangjo. Lepas tu sibuk stalk hidup dia, lagi bodoh.


Sekarang tak nak dah jadi macam tu lagi, kan dah besar. Umur 21 kena matang lah kan. haha. Tak kan nak jadi macam Joo Jang Mi yang sibuk stalk hidup ex dia lepas clash. Haha. Kena cool, wajib cool. Life must go on. Untuk memastikan misi menjadi, mula-mula delete semua tentang dia. tsk. Unfriend akaun facebook dia, unfollow instagram dan jangan lupa block terus, block whatsapp jugak, delete wechat dia, left group wechat yang ada dia. Lagi? Semualah tentang dia yang boleh buat kita nak stalk dia lagi. Dah. Delete nombor telefon dia sekali, yang dalam kepala pun cuba lupakan. segala mesej. Let it go, let it go..  Gambar? hurm hurm.. nantilah fikir balik, macam sayang. Perasaan pula macam mana? . Entah, mungkin nanti akan hilang sendiri. Mungkin T_T



You Might Also Like

7 budak awesome !

  1. Huhu..kalau nak lupekan 'dia', una kene padam atau buang ape2 kaitan ngan dia. Kalau syg adiah2 kenangan yg dia bagi tu. Pegi la sorok kat mane2 tempat yg una tak sentuh and carik. Insya-Allah perlahan2 akan lupakan dia..

    ReplyDelete
  2. boleh tu nanti... cuba ya..

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete
  3. Come on dear.... u can do it... jom pekena lai chi kang... kasi cool.....

    ReplyDelete
  4. Insyaallah boleh ... Jangan putus berdoa ...

    Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Nak URL Blog #8 Mia Liana ... Jangan lupa singgah jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  5. Singgah blogwalking dari blog kak Mia :)

    Happy weekend!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete
  6. wakakakakakakakak..kelakar..........!jadilah wanita cool......kalau dia nak balik jual mahal..hehehehehe..
    jap!joo jang mi tuh watak je kan?watak dlm citer apa???jawab kat shoutmix k?

    ReplyDelete