Menjual kain cotton batik.

6:35:00 pm

Sebenarnya nak di beritahu disini bahawasanya, saya ada menjual kain cotton batik iaitu cotton poplin dan cotton Span. Awak boleh pilih je mana-mana corak yang awak suka dan kami akan canting mengikut kesukaan. Boleh tengok-tengok dulu ..




haa pilih kak pilih. hiks

Pre-order.

Harga -
cotton poplin : Rm130
cotton span   : Rm150
** Tidak termasuk pos
* 4 meter

Deposit Rm60 dan full payment boleh dibuat selepas kain tu siap.

berminat tak? kalau tak suka takpe, tengok-tengok dulu. Ahhaha. Kalau ter'suka' boleh terus whatsapp ke +60149074681 . Jangan malu-malu, jangan segan-segan tau. Saya tolong kawan je. teehee :)





Dan banyak lagi .



*** update : Untuk design terkini, boleh rujuk SINI atau boleh whatsapp untuk keterangan lanjut okay :))

You Might Also Like

19 budak awesome !

  1. Cantik. Tapi, tu laa. Ana tak pakai baju kurung sgt. Jarang. Hehe. Selalu pakai jubah atau dress je. Tak pun blous labuh. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli lah untuk kakak ana ke .. hihi^^

      Delete
  2. Assalam Husna..terima kasih sudi follow blog akak..meh la singgah blog picisan akak JM tu..i'm follow u back :-)

    ReplyDelete
  3. salam husna.

    blogwalking sini. done follow :)
    and good luck dlm bisnes

    http://diyanatjuman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. wahh.. cantik design nya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

    ReplyDelete
  5. wah cntk2nya...mmg skrg tgh cri kain pasang corak batik..tapi xnak yg mahal2...kwn awk ada tak jual yg kain biasa2 tp corak batik...nak dlm 17 pasang 4 meter, 2 pasang 2 meter ( nak buat kemeja lelaki ).. kalo ad harga bwh rm100, tlg wasap sy yer.. 011280 71064. tq

    ReplyDelete
  6. Hello! Rara singgah sini ya. Anda diTAG ;-)

    http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/08/the-versatile-blogger-award-7-things.html

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  8. Mmg cantik..tp ada x cotton span yg bwh rm100 sepasang? xde diskaun ke?

    ReplyDelete