Aku dapat ni .

11:48:00 pm

Assalamualaikum.

aku dapat ni masa hari jadi aku baru-baru ni.


eh ?

HAHAHA

mula-mula aku tengok , aku pun macam

"eh, apa ni ?"
bila bukak baru tau ,
rupa-rupanya........



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-




-



-




-



-




ta-da !!!





HAHAHAHA
telekung rupanya..
terima kasih mak. cantik.
kaler purple pulak tuh.
dah dapat lama sebenarnya, 
baru hari ni rasa nak update.

oke, babai.
^_^


gudnite :):)

You Might Also Like

17 budak awesome !

  1. hadiah dari ibu mesti paling berharga kan ? :)
    nice telekung :)

    ReplyDelete
  2. Still tak terlewatkan nak wish HAPPY BIRTHDAY..
    Semoga happy2 selalu
    Salam kenal..
    Follow sini
    jemput follow balik http://ourshakleezone.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Husnaaaa , rajinkan ? Nah jawab ni. Hehehehe,

    http://nadiaradzif.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-puan-husna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaa, mood malas lg ni. haha ..
      nantilah kalau rajin k . ekekeke :):)

      Delete
  4. Cantiknya , mak beli dari mana ? Mcm nak juga XD

    Btw , Jom join GA ni http://eikingg.blogspot.com/2014/04/giveaway-eikingg_30.html .
    Mudah sangat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau . haha :)
      btw, dah join GA ni ...

      Delete
  5. cantiknya kaler purple ! :D

    ReplyDelete
  6. comelnyaa.. tau tak main focus dia kat mana? pipi tu.. heee.. nak cubit je rasa.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . pipi tu dah over tau, ni dlm proses nak kecikkan. haha :P

      Delete
  7. cantik warnanya..seronok kan mak bagi hadiah..

    ReplyDelete
  8. singgah follow sini. bestnye telekung kaler purple.. Kita geng. hehe. Mungkin dah terlambat nak wish, eh bukan mungkin,memang lambat dah,Happy Belated Birthday ;)

    ReplyDelete