Wednesday, 13 August 2014

Buat pizza lagi.

Dah macam tak ada benda lain yang nak dipost. Ehek. Sebab baru jumpa sos prego cendawan. eh bukan jumpa, beli dengan kawan *dia baru buat belog, mari follow dia sebab dia pandai masak . Kebetulan sos ni ada satu je lagi dekat kedai tu, terus dibelinya. Dan kebetulan juga saya nak habiskan keju dekat dalam peti ais tu, takut nanti biar lama-lama dekat situ, tak elok, buang. Membazir gils, keju mahal okay, habis elaun ptptn I untuk sem ni, ahak. melampau. Mari jamu mata anda.

ya ya saya mengaku pizza saya selekeh.



Sedap gils. Wahh takleh blah puji masakan sendiri. ahak. Tapi memang betul sedap, tak macam sebelum ni. Sebab sos kali ni menjadi. tsk. kagum dengan diri sendiri. tsk tsk T_T
Kalau awak-awak semua nak buat pizza, guna sos prego cendawan tau, tin dia kaler hijau, ingat tau kaler hijau. Sedap. Bubuh keju vanyak-vanyak. Sedap, macam nak menangis. tsk. kagum lagi.


15 comments:

  1. datg bw sambil follow . pendai nye buat pizza . boleh try ni . http://isolabellaz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sedapnya tengok pizza tu. perut berbunyi macam gempa bumi dah ni T^T

    ReplyDelete
  3. woww tergoda.. salam perkenalan....

    ReplyDelete
  4. lama-lama nanti lawa la tu ^^,

    ReplyDelete
  5. nmpak macam sedap.. bila tengok terus rasa lapar.. hehehe

    saya datang singgah sini dari blog mialiana.. :)
    done follow sini... #229

    jemput singgah : Hikayat Budak Pening

    ReplyDelete
  6. Perghh perghh..wpun rupa mu huduh tp ku tahu dirimu sedap. Keh3. Nampak sedap tuh. Deyy..terliur suda. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terliur eh? Buatlah sendiri. ahaha ^^

      Delete
  7. tgk pon da sedap .bile mkan lagi sdap nie . hee . salam perkenalan .. singgah sini dan follow

    ReplyDelete
  8. uiks..rajin menguli pizza..hihi..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. akak kunjung balas dari segmen mialiana.. akak done follow husna #234..

    ReplyDelete