Monday, 27 July 2015

Selamat Hari Raya!


Assalamualaikum


hewhew. Baru hari ni berpeluang nak menaip. Busy mengalahkan menteri dah ni haa. kahkah. Macam mana raya korang? Best tak? ekeke. Raya tahun ni aku rasa lebih meriah dari tahun lepas. Seronok. Akhirnya keceriaan raya yang aku cari selama ini dapat juga dikecapi tahun ini walaupun tak semeriah zaman kanak-kanak dulu tapi puas hati sangat. Alhamdulillah. 

Tahun ni raya tak kelam-kabut sangat sebab semua barang raya dah sediakan awal-awal lagi. huhu. Teruja sangat. ekeke. Sebab malas nak serabut bila dekat nak raya ada barang tak cukup. Ish tak suka. Sakit kepala iolls nanti fikir banyak pulekk. Sepanjang 9 hari cuti raya ni, setiap hari beraya, tak duduk rumah pun. kahkah. Gigih kutip duit raya. hewhew. Tak sangka umur dah 22 tahun tapi duit raya dapat banyak lagi. Terima kasih sangat atas rezeki ni, dah lah hari tu menang Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih. Alhamdulillah, syukur sekali lagi. Terharu weyh, dapat jugak. tsk tsk. 

Gambar raya keluarga 2015. tehee.

Kain baju kurung aku tu aku beli dengan Audrabellawardrobe , kain cotton satin plain. Takde corak sebab malas nak fikir banyak lepastu murah, aku beli dari bulan 4 kot, aku pun memang simple je, bukan seperti gadis lain yang suka berhias. kahkah. Hakak tak minat -..-

Tak puas lagi cuti raya, tak cukup pun raya 9 hari. Masuk kelas pagi tadi pun, tak paham apa pensyarah membebel kat depan. Ingat raya je. hew. Ni pun tengah buat assignment sebenarnya, lepastu sakit hati betul bila buat kerja je mata mengada nak mengantuk pulak, bila menaip untuk belog sekarang ni tak mengantuk pulak. haih. Esok jelah nak sambung assignment tu. ihiks.  Lepastu sejak semalam aku dengan Ja dengan Fatin sibuk nak azam kurus dengan buat air detox. hewhew. Aku beli lemon siap-siap dekat KT semata-mata nak buat air detox, ekeke. Tengok jelah macam mana nanti. Dah lah masam air tu, pastu tak buang kulit, pahit. Namun demi kurus, kutelan jua. 

Dah tak tahu lagi nak cerita apa. Selamat malam. Akhir kata ....

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin dari saya dan keluarga. hewhew. Gambar ada sedikit gegaran dan senget, sebab aboh yang ambil. hewhew. Dah, esok kelas lagi, pukul 8 pulak. Lepastu ada budak tu exam esok, good luck --





2 comments: