nok kurus

2:26:00 pm

Buat lama-lama pun takpe program anak angkat tuh . duk kat rumah tak sampai seminggu dah gemuk .
nak kurus bukan main susah lagi . duk 2 minggu kat rumah mokyah (mak angkat) langsung tak makan nasi , makan kuih pagi je , turun jugak 3kg . duk rumah makan tak kira masa , sebabnya dah takde kerja . Ni yang nak kena beli produk Herbalife ni , macam cepat je kurus .  kat sana pukul 4 pagi dah kena kejut dah , tolong mokyah bungkus nasi , air . lepas subuh dah bertolak pergi paka jual kuih , nasi , air kat tepi jalan kat kawasan perindustrian kerteh tu .

pagi-pagi lagi pelanggan dah datang . kalau lambat mokyah jual kurang la sikit pendapatannya.


yang kiri ayoh angkat , kanan tu jaa , kawan aku . menyibukkan diri . haha

actually , pelanggan mokyah memang ramai gila , sampai tak menang tangan dibuatnya . time pelanggan ramai sangat tak sempat pulok nak snap sebab aku kena tolong bungkuskan makan untuk diorang .
report untuk program anak angkat dah siap dah , duit bila nak masuk ? lambat. haritu cakap lepas submit report dapat pitih , mana ? dengan PTPTN tak masuk lagi . kocek kering .


You Might Also Like

0 budak awesome !