Rindu Semua

9:50:00 am

Haii, assalamualaikum hewhew


Dah lamaaaaaa sangatttt tak berbelog ni. Banyak sangat cabaran rintangan dugaannya haaa, huhu. Sekarang saya kat Terengganu boleh la nak layan jap, sebab kat Johor sana saya takde laptop dengan wifi lajuuu sobs. Kat sana bosan sangat life saya. Fikir pasal kerja je. Kerja pulak setiap hari balik pukul 8 malam. Tu paling awal, tapi kalau tetiba banyak kerja kena stay la. hmm. Kadang sabtu dengan ahad kena overtime maklumla kerja kilang hehe. Lepas balik kerja pukul 8 tu terus balik rumah, mandi dengan solat semua pastu siap nak tidur. Dan begitu la hari hari saya kat sana. Haih. Hari-hari fikir nak balik Terengganu je, rindu semua benda kat sini. Paling rindu makanan la hewhew. 

Pejam celik pejam celik dah nak masuk 24 tahun dah tahun ni, dah tua sangat. Macam cepat sangat masa ni kan. Serius. Macam cepat sangat masa. Rasa macam baru nak sambung Diploma padahal dah setahun lebih habis belajar. Rindunyaaa. Niat nak sambung Degree tak kesampaian pulak, dah 4 kali mohon tak dapat huhu 😭. Takpe takpe masih boleh fikir positif. huh. Kalau kat Johor kan hari hari mesti fikir pasal belog, rasa macam banyak benda nak cerita kat sini, tapi bila laptop ada depan mata ni tiba-tiba blank. kahkah. Nanti la sebab nak cerita ni kena ada mood, baru best nak cerita, idea pun mencurah-curah je masa tu. Pastu bila tengok blog sendiri ni rasa bosan pulak, macam nak edit tapi dah lupa pulak cara dia sebab dah lama tinggal. hmm. Dulu sebelum kerja boleh la edit-edit sebab dulu cuti panjang, yela cuti sem. Sekarang paling lama pun seminggu tu pun masa raya. hmm. Okay takpe la, nanti kita jumpa lagi, nak tenangkan fikiran jap, babaii 👋


Ehem, tajuk post macam tu sebab taktau nak letak apa dah. kuikui

You Might Also Like

1 budak awesome !

  1. salam perkenalan. singgah berjalan sini
    jemput singgah ke blog saya
    https://thisisme-38.blogspot.my

    ReplyDelete