280314

9:52:00 pm

Assalamualaikum , 8/4 ni dah final. Debaran semakin terasa .. tak nak jd macam sem lepas, result jatuh! Haih.. usaha kena lebih la. Ade lebih kurang seminggu lagi untuk buat persediaan sebelum final. Huh--
Aku ambik 4 paper saje sem ni, tak lah teruk sangat, tp yang aku lemah sikit subjek sem ni banyak menghafal. Math jela tak kena hafal.. nasib baik paper math last sekali, boleh rilex sikit sebab senang dari subjek lain :)
Sem 3 ni sem paling sibuk. Banyak sangat kerja, nak cari tempat praktikal, mini project... semua nak kena buat sem ni, tapi alhamdulillah sebab aku dah dapat tempat nak buat praktikal nanti. Nasib baik dapat dekat je, kat Terengganu ni jugak. Duit makan dah jimat dah, sebab makan dekat rumah je :) elaun pun ade time praktikal nanti, walaupun tak banyak tapi cukuplah untuk aku sorang..

You Might Also Like

0 budak awesome !