Sunday, 17 January 2016

Gagal lagi.

Assalamualaikum.

Hari ni keputusan kemasukan ke UTHM dah keluar. Hari tu bulan 11 aku ada mohon nak masuk UTHM ni, gigih jugak la aku ulang alik pergi poli Dungun nak settle semua borang sebab memang nak sangat masuk UTHM ni. Tadi result keluar, aku GAGAL. Sedih gila. Sumpah sedih. Sebab aku berharap sangat nak sambung belajar kat sana. Mungkin bukan rezeki aku lagi. hmm. Tadi pun Syairah yg bagitahu aku result dah keluar. Menggigil tangan aku check. Bukak portal semua. Gagal pulak. haih. Tak tahulah kenapa aku selalu je gagal tiap kali first trial. Kat mana silap pun aku tak tahu, kalau ikutkan result diploma aku memang dah menepati kehendak dorang, mungkin ramai lagi result gempak gila kot. Aku sumpah tak kuat gila nak hadap benda macam ni lagi, cukup la dulu lepas matrik aku dah bosan hadap. Sekarang kena lagi. Kena cari kerja dulu kot. Rezeki aku kat tempat lain. Mungkinla. 

1 comment:

  1. sabar la. in syaa Allah sampai masa ada la rezeki. Who knows rezeki lagi hebat menanti. :D

    ReplyDelete