Suai Kenal

9:16:00 am

Assalamualaikum .
hai , sy Husna dari Kuala Terengganu & sekarang belajar di Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin , Dungun Terengganu dalam bidang Kejuruteraan Elektrik. And i'm just 20 !
Oke , nak cite sket tentang diri aku .
Aku dilahirkan pd tahun 1993 , di k.Terengganu. anak pertama dari 5 orang adik beradik & aku sorang je perempuan . Tentang study pulok , sebelum belajar kat Poli aku belajar kat Kolej Matrikulasi di utara malaysia dalam jurusan perakaunan . Tapi tak boleh sambung degree macam kawan-kawan matrik yang lain sebab pointer tak bagus . Terpaksalah aku buat Diploma balik kat Poli ni . tsk. aku percaya semua yang berlaku ade hikmahnya .. Memang ade pon . matrik ajar aku untuk jadi lebih matang . suasana bila aku belajar kat Matrik & Poli sangat berbeza . Kalau kat matrik ,diorang selalu bersaing untuk berada di atas dan nak jadi yang terbaik. suka menonjolkan diri. aku ni budak yang tak berapa nak pandai masa matrik dulu , aku selalu dipinggirkan. ahhahah!  Aku pon banyak makan hati dengan classmate aku . aku selalu fikir aku bodoh sampailah aku masuk politeknik . Aku belajar dari awal & try jadi yang terbaik . Aku tak pernah buang mase dengan benda yang tak berfaedah & alhamdulillah , aku dapat pointer 3.73 pd semester 1 . InsyaAllah , aku nk dptkan pointer lebih tinggi untuk  semester 2 nanti . Doakan aku . Mungkin kalau aku tak masuk matrik dulu , aku tak kan jadi aku yang sekarang . semangat belajar dah lain . Alhamdulillah :)



You Might Also Like

0 budak awesome !