Sunday, 13 May 2018

Biskut Raya Paling Sedap di Terengganu (KUKIS BOOMBOW)

Assalamualaikum,

Hi, pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan ramadhan kan, bulan yang ditunggu setiap tahun untuk mengumpul pahala dan rasa keberkatan tu. huhu. Kejap je masa berlalu. Tahun lepas aku berpuasa dekat Johor, tahun ni pulak dekat Selangor, ihiks. Boleh bandingkan kemeriahan sambutan bulan ramadhan setiap negeri ni. hewhew. Tahun ni jugak nak cuba jual kuih raya kahkah support member sambil tu boleh buat duit tepi hiks. Kuih raya kawan aku ni memang laku setiap tahun, tak raya pun dia jual jugak kuih raya dia ni sebab pelanggan tetap dia nak beli, sedap sangat kot. Aku pernah buat entri pasal dia ni dulu boleh tengok sini. Kalau nak tahu sedap ke tak meh la try beli Kukis Boombow ni. huhu. Harga semua RM 25 sebekas ada 45-55 biji mengikut saiz kuih tersebut gittew. Jom tengok gambar dulu yee.

Maafkan sis gambar tak proper kahkah.
Antara biskut raya yang kawan aku buat, dia pun buat kek jugak, kuih tradisional, takoyaki, kuih bulan, satay ahh semua dia buat lah. Tapi untuk raya ni, biskut raya la dia jual huhu.



Haa ni Tat Nenas dia paling laku, sebab memang sedap sangat dah la gebu, inti penuh, pastu jem dia ni kawan aku buat sendiri tau, rugi siapa tak beli Tat Nenas Kukis Boombow ni.



Yang ni pulak perasa oreo, tiap kali dia jual dekat ekspo atau festival apa-apa mesti laku keras ni huhu.



Redvelvet ni sama jugak dengan Oreo tadi, laku keras ihiks.



Ni nama dia Untaian Kasih. hewhew



Halah halah ni takkan tak kenal biskut wajib, Semperit. Dan yang paling aku suka jeng jeng jeng .....



CRUNCHY ALMOND. peh peh dap gila ni dengan Almondnya krukkrakkrukkrak, pastu tambah pulak coklat kat atas tu. umph. Dan banyak lagi la boleh rujuk gambar pertama tadi. huhu. Ohh, Almond London dia pun besar, almond tu dia letak sebiji, bukan separuh je okayy, huhu. Tak rugi kalau beli ni, dah la pakai barang berkualiti, hm. 



Korang boleh tengok saiz bekas ni, besar. Berbaloi sangat kalau beli sebab sedap. Dah beli mesti nak lagi huhu. Kalau berminat, boleh contact nombor kat bawah ni :-

WhatsApp: 014-907 4681 (Husna)
Harga: RM25/bekas (45-55 biji)

"TAK BELI, RUGIIIIII"
ihiks

1 comment:

  1. jemput singgah ke blog saya
    https://nurulnajihah38.blogspot.com

    ReplyDelete